RING OSS - 019-277 75 61

Fönsterbyte Örebro

RING OSS - 019-277 75 61

Altandörrar

Inför ditt fönsterbyte i Örebro kan vi också erbjuda innovativa lösningar för altandörrar.

Hos oss hittar du altandörrar i form av vikpartier och skjutdörrar som verkligen förstorar ditt hem. Med breda partier i glas är det en trevlig upplevelse att kika ut i - och gå ut - i din trädgård. 

Våra stilsäkra produkter och smidiga installation gör bytet av altandörr till en bekymmersfri upplevelse - kontakta oss för ditt fönsterbyte i Örebro

I sortimentet altandörrar finns vikbara partier och skjutdörrar som kan kombineras efter dina önskemål inför ett fönsterbyte i Örebro. Vissa passar bättre i köket för att med lätthet nå grönsakslandet under sommarhalvåret medan andra passar vardagsrummet eller sovrummet för att ge den där extra känslan av rymd i ditt hus.

Om du vill byta altandörr under ditt fönsterbyte i Örebro är det viktigt att tänka på vissa saker. Vikpartier är ofta enklare att använda och lättare att underhålla. De fungerar också ofta bäst om du vill kunna öppna upp en hel vägg till huset.

Altandörrar ska också kunna stå emot vind och kyla och hålla tätt i det barska svenska klimatet. Därför arbetar vi bara med det bästa virket och högkvalitativa material, precis som vi gör under ett fönsterbyte i Örebro.

Altandörrar vid ett fönsterbyte i Örebro

Liksom våra fönster är altandörrarna uteslutande tillverkade i svenskt furu med täta årsringar för att uppnå den höga kvalitetsstämpeln. Dessutom kommer furun att behandlas för att stöta bort fukt och förhindra röta. Vill du dessutom förlänga livslängden kan vi aluminiumbestycka altandörrarna. Allt detta gör att du kan dra in på elkostnaderna och minska värmeförbrukningen så att ditt hus inte blir en energifälla. 

Oavsett om du behöver byta altandörr eller boka ett fönsterbyte i Örebro finns vi med dig i hela processen så att du blir nöjd.

Nedan ser du flera exempel på hur de vikbara och de skjutbara altandörrarna kan se ut inför ett fönsterbyte i Örebro:

  • Vikparti 4-delat, Trä/Alu

Vikparti 4-delat, Trä/Alu

 

  • Vikparti 3-delat, Trä

Vikparti 3-delat, Trä

  • Skjutdörr 2-delat, Trä

Skjutdörr 2-delat, Trä

  • Skjutdörr 4-delat, Trä/Alu

Skjutdörr 4-delat, Trä/Alu