RING OSS - 019-277 75 61

Fönsterbyte Örebro

RING OSS - 019-277 75 61

Fönsterbyte Örebro

Vi har flera olika modeller att välja mellan inför ditt fönsterbyte i Örebro.

Vi använder oss av ERA Fönster som har över 50 års erfarenhet av tillverkning och design som lever upp till svenska förhållanden inför ett fönsterbyte i Örebro. Med dem som leverantör kan både vi och ni känna er säkra på att ditt fönsterbyte i Örebro går smidigt tillväga och att produkten varar länge.

Kontakta oss och boka ett kostnadsfritt besök för att diskutera vilket fönster som passar dina behov.

Vi är med dig under hela proceduren för att ditt fönsterbyte i Örebro ska kännas så tryggt som möjligt:

  1. Under första, och kostnadsfria, besöket görs alla mätningar som behövs.
  2. Vi tar fram ett kostnadsförslag och berättar mer om leverans och montering.
  3. ERA Fönsters fabrik i Vetlanda börjar producera dina fönster.
  4. Vi monterar dina nya fönster, vanligtvis tar detta ett par dagar.
  5. När installationen är klar gör vi tillsammans en slutbesiktning för att säkerställa att du är nöjd med arbetet.
  6. Njut av utsikten från dina nya fönster!

Allt inför ett fönsterbyte i Örebro

Oddsen är att du bara genomför ett fönsterbyte i Örebro under ditt liv - därför är det viktigt att du väljer fönster av god kvalite som inte behöver bytas ut och är lätta att underhålla. Medan träfönster kräver något mer underhåll är aluminiumklädda fönster närmast underhållsfria. Ofta räcker det med att rengöra dem och torka av dem någon gång per år om de blir smutsiga.

För att säkerställa kvaliteten på våra produkter väljer vi enbart svenskt furu med täta årsringar som vi vet har lång livslängd och inte lämnar någon besviken. Självklart behandlas trät med impregnering och målning innan installation.

I vårt sortiment finns det mesta för alla. Allt mellan sidofönster, klassiskt sidohängda fönster till fönster med fast karm och överkantshängda fönster samt altandörrar. Dessutom kan du specialbeställa fönster efter unika former som passar just ditt hus och din stil. Utöver det väljer du självklart färg på dina aluminiumklädda fönster och vilket glas du vill ha, exempelvis frostat glas eller cotswold eller katedral. Vi har också ett brett utbud av färger på fönsterkarmen som du kan välja mellan när du bokar ditt fönsterbyte i Örebro liksom olika ytbehandlingar av glaset.

Går du i tankar om att byta fönster i Örebro kan vi erbjuda ett hantverksmässigt utfört arbete, bra service, och hög kvalité.